saya NAZREEN SHAH!

saya NAZREEN SHAH!

DIARY HIDUP SAYA =)

Sunday, 20 January 2013

PENJODOH BILANGAN.

Dah 2...eh, nak dekat 2tahun x update blog ni :) haha.
busy lah anak anak oi..
saya sudah 22 tahun lah :) macam xpercaya lah :) 
terasa tua pulak, haha.
yelah, bila seorang demi seorang sahabat saya beri tarikh.
tarikh nak tunang, nikah, kahwin .
yang latest, bestfriend masa sekolah ,nak kahwin dah february ni :) 
eh! kalau perempuan, ok lah, ini lelaki! haha. dah jodoh dia. 
Aku doakan kau bahagia dunia akhirat.
sebut pasal jodoh,. biar lah DIA tentukan :) 
saya hanya mampu berusaha.
Jodoh saya yg saya rasa xkesampaian pun dah ada tarikh dia :)
itu jodoh dia, bukan jodoh ssaya. hehe. saya hanya mampu doakan kebahagiaan 
awak dari jauh. dari jauh. 
maybe awak xde memori dgn sy.
tp byk memori sy tentang awak, saya xkan lupa. haha.
saya ni mmg xpernah nak serius psl benda2 mcm ni...
penat kot?
tapi kan. ramai cakap sy ni memilih.
errr....anda salah di situ.. saya yg jadi tempat mereka buat pilihan mereka.
saya rasa lah :)
ok lah...apa2 pun..siapa jodoh sy..siapa teman hidup sy,
suatu hari nanti pasti akan dtg membahagiakan saya dan kehidupan sy nanti.
In sshaa Allah. Amin. 

MY BLOGGERS SOUL =)